keskiviikko 27. elokuuta 2014

Niitille toinen AVO1 :)


Sunnuntaina 24.8 oli tokokokeet Rovaniemellä. Treenit on helteiden ja työkiireiden takia jääneet tosi vähälle, mutta luotin siihen, että Niitti osaa liikkeet. Tuomarina oli Riikka Pulliainen. Turhia pistemenetyksiä meni tuplakäskyistä useassa liikkeessä. Plaah. :D

1. Paikalla makaaminen - 8
Muuten täydellinen suoritus, mutta se perhanan tuplakäsky sivulta maahan mennessä.

2. Seuraaminen taluttimetta - 9
Täyskäännökset oli hieman väljät ja lisäksi pieni haahuilu / jätättäminen.

3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 9,5
Tuomarin mukaan maahanmeno oli hissimäinen, josta puoli pistettä pois.

4. Luoksetulo - 8
Vino lopetus-asento ja hieman pitkäksi meni pysähdys. Muuten bueno.

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä - 9
Tämä pistemenetys oli täysin mun oma moka.. :D Palatessa koiran luo kävelin ajatuksissani Niitin väärälle puolelle, eli koira jäi mun oikealle puolelle. Ihmettelin sivu-käskyn jälkeen, että missä se Niitti on. Se reppana istui hämillään alas mun oikealle sivulle. ^^ Tuomarilla, liikkurilla, mulla ja yleisöllä oli varmasti hauskaa. Hups. :D

6. Noutaminen - 7
En tiedä menikö Niitsa hämilleen mun edellisen liikkeen sähläämisestä, vai siitä, kun otin sitä pannasta kiinni sillä välin, kun liikkuri haki kapulan, ettei Niitsa innostuessaan hypi liikkuria tai mua vasten nähdessään kapulan.

No, anyway, tuplakäskyhän siitä tuli.. Niitsa lähti kapulalle vasta toisella käskyllä, tässä tilanteessa se ei ole ennen tuplaa "tarvinnut". Luovutusasennossa Niitti ei mälvännyt, mutta kallisteli päätään suu auki puolelta toiselle. Ihan kuin ei olisi koskaan ikinä ennen pitäny niiiin suuuuurta kapulaaaaa suussaaaan. Hölömö koira.

7. Kauko-ohjaus - 7
Tämä liike on ollut Niitsalla aina vahva ja hyvä. Nyt tuli tuplakäsky heti alkuun sivulta maahan menossa sekä ekassa maasta istumaan noustessa. Muuten loistava.

8. Estehyppy - 8
Ja taas tuplakäsky.. Jestas, että ärsyttää tällaiset täysin turhat pistemenetykset. Hyppy oli hyvä, hypyn jälkeiseen istumiseen tuplakäsky, takaisin hyppy hyvä.

9. Kokonaisvaikutus - 10
Tuomari tykkäsi meidän yhteistyöstä ja sanoi, että Niitti tekee mielellään töitä mulle. Niinhän se tekeekin. Hieno tyttö. :) <3

Lopputulos AVO1 164,5 p. ja sij. 2/7. Vain kahden pisteen ero luokan voittajaan. Turha jossitella, mutta jos tuplakäskyjä ei olisi tullut, niin... :)

2 kommenttia:

  1. Ja minä tormäsin tämän kokeen tuloksiin netissä ja mietin että kuka ihme Leskinen on niitin kokeeseen pöllinyt!
    Onnea hienosta tuloksesta!
    Mutta koiran väärälle puolelle.. No ennää ei nolota kun kokeessa kysyn liikkurilta ennen zetaa et kummalta puolen tötsiä mun pitikään kävellä..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Hah, aijaa! Tiedot tais tosiaan mennä vanhalla nimellä. :D Toivottavasti seuraavassa kokeessa turhia tuplakäskyjä ei tulis ja ainaki muistaisin mitä pitää tehä :D

    VastaaPoista