torstai 27. marraskuuta 2014

Vetokausi avattu!

Oon ollu saikulla jo kolmisen viikkoa. Ensin murtui kylkiluu ja heti perään kaamee flunssa. Treenit on ollu tauolla puruja ja vetoja lukuunottamatta ja lenkit samaten aika minimissä. Alkaa jo turhauttaan sekä mua että koiria. :)

Vetotreenit aloitettiin kicksparkilla heti, kun lunta tuli riittävästi. Pedon kanssa otettiin ekat kolme kertaa 3x50m, nyt matkaa on kasvatettu 100m. Jätkä tykkää aivan hulluna! Palkkana on purutyyny, joka on Pedon mielestä ihan super. Lähdöt sujuu hyvin ja kakara malttaa pysyä hienosti paikoillaan siihen saakka, kunnes oon peruuttanu kickkarilla vetonarun kireälle ja antanu käskyn. Vauhtia riittää; en taida näin tapaturma-alttiina uskaltaa suksilla perään vielä hetkeen. :D Toiveena olis tuplavaljakko tälle talvelle Niitin ja Pedon kanssa.

Tyyny on super!
Hauskaa oli!

Chiru ja Niitti tuplavaljakkona. :)
Niitti on juoksujen takia evakossa mun vanhempien luona. Nämä tulee olemaan viimeiset juoksut, keväällä Niitsa sterkataan. Parempi niin, koska hormonihuurut tuntuu vaikuttavat koko ajan vaan enempi sekä treeneihin että arkeen. Niitistä tulee juoksujen aikaan kauhea kärtyäjä. Se rähisee remmissä muille koirille ja tällä kertaa myös oman lauman kesken kotona.. Neljän ensimmäisen juoksupäivän aikana sain kolmesti repiä Niitin ja Pedon irti toisistaan. No, onneksi nämä on viimeiset juoksut, jotka haittaavat elämää. :)

Peto yrittää kovin saada mua tervehtymään. Hölmö pieni mies. :D

Voidaanks me tehdä jotain muuta ku kattoa telkkaria?

Vaikka leikkiä? 
Toin sulle patukan. Voitaisko me leikkiä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti